Topapps voor iPhone – Drie spannende nieuwe apps die 12 maanden op de iPhone verschijnen

Het hoeft geen betoog dat app-ontwikkelaars van vandaag veel harder hun best moeten doen en meer tijd en geld moeten investeren in het succes van hun virale marketing. In de komende paragrafen leert u drie waardevolle lessen die elke app-ontwikkelaar moet ontdekken. Je hebt uiteraard de keuze om er zoveel Groothandel app laten maken mogelijk mee aan de slag te gaan en de lessen nu te leren. of leer ze gaandeweg, wanneer een persoon u het meeste heeft gekost. Kies verstandig en lees verder.

Een goedkope mobiele applicatie of een website kan gebaseerd zijn op een template (en dat is belangrijk sneller te maken); maar dat kan geen zin hebben, tenzij je voor een bepaald doel iets heel eenvoudigs moet hebben. Serieuze projecten vereisen herbruikbare, flexibele code, en het is echt beter dat één enkele aannemer de processen van hoge kwaliteit afhandelt. Een goede, betrouwbare aannemer.

Het inhuren van het verkeerde bedrijf start een vicieuze cirkel. Ten eerste: als je het verkeerde bedrijf inhuurt, bega je bijna altijd nog een of twee andere hoofdzonden. Misschien betaalt u bijvoorbeeld ook te veel voor het aanbrengen van verbeteringen. Of je stelt geen realistische mijlpalen. Nog iets waar je genoeg geld voor hebt betaald, waar je mee te maken krijgt, is bevroren. Welkom in de softwarehel. Het is bijna net zo goed als een slechte bruiloft. Je begint te rationaliseren dat blijven veel beter is dan weggaan, ook al slaat je partner je. Het is vooral het soort slachtofferdenken dat ervoor zorgt dat je veel langer bij een schadelijk softwareontwikkelingsbedrijf blijft werken dan nodig is.

De vroege vogels onderhouden een poel van wormen – Goede iPhone-ontwikkelaars hebben het niet alleen druk, maar de wachtlijst voor goedkeuring van iPhone-applicaties wordt letterlijk groter zodra je je bericht leest. Het wachten kan enkele weken tot een paar maanden duren, dus hoe eerder u op zoek gaat naar een ontwikkelaar, hoe eerder u software kunt verkopen. En het loont altijd de moeite om tijd te investeren in het vinden van de beste iPhone-ontwikkelaar die specifiek aan jouw eisen voldoet.

Dus zonder enige programmeerkennis, ging ik naar de bibliotheek om een ​​fatsoenlijk programmeerboek te zoeken. Helaas was er geen goede keuze, ik ging sporten, bezocht mijn plaatselijke boekwinkel en kocht een paar app-ontwikkelingsboeken (het lukte me ook om er een van het internet te halen voor een geweldige prijs). Daarnaast een aantal online iPhone-e-book-tutorials gekocht. Ik vond een aantal nuttige websites, maar ontdekte dat ze diepgaande, betekenisvolle informatie ontbeerden. Ik wijt dit aan het feit dat de auteur zich na een tijdje verveelde! Dus ga naar beneden, het waren leesinspanningen! Mijn volgende doel werd uiteindelijk om app-artiest te worden.

Er kan nog steeds vraag zijn naar verschillende oplossingen door consumenten. Bovendien is de mobiele app-ontwikkelingstelefoon een fashion statement – mensen willen telefoons die er anders uitzien – maar er is veel vraag naar schermformaten, invoermechanismen en vormen. Een goed voorbeeld is dat de aanbiedingen van Blackberry nog steeds erg succesvol zijn onder zowel zakelijke gebruikers als tieners dankzij het toetsenbord en de geweldige berichtendiensten.

Als je eenmaal klaar bent met het daadwerkelijke gebruik van de ontwikkeling van mobiele applicaties, moet je het visualiseren! Heeft u genoeg gedaan aan de campagnes van uw app? Ik denk het niet. Wat kun je dan nog meer doen? Welnu, sociale media zijn het antwoord. Mensen surfen veel over websites en de verschillende websites, dus geef informatie over uw applicaties en updates op een zeer aantrekkelijke manier aan, waardoor de gebruikers uw applicaties vaker bezoeken, downloaden en gemakkelijk delen. U moet klanten regelmatig updates bieden waarbij de nadruk wordt gelegd op betere functies en verbeterde graphics.

Met zoveel bedrijven die op zoek zijn naar outsourcingprojecten, is het onmogelijk dat u problemen zult ondervinden bij het vinden van een ideale outsourcingpartner, binnen de prijsklasse.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.