Je glazen muiltjes – perfecte trouwschoenen

Elke Assepoester heeft toch een glazen muiltje nodig? Tijdens het plannen van je bruiloft waan je je in een sprookje. Alles wat je nodig hebt is het perfecte paar schoenen om je echt een prinses te voelen, al is het maar voor één dag. Hier zijn enkele tips voor het vinden van de perfecte schoenen voor je trouwdag.

Je trouwschoenen hebben veel te doen. Het moet er goed uitzien en goed aanvoelen, het moet goed passen bij de jurk en het moet passen bij de locatie van de bruiloft. Dat stelt hoge eisen aan een paar schoenen, dus soms kan het een hele uitdaging zijn om de juiste outdoor schoenen kopen voor een bruid te vinden. Schoenen kopen kan echter een stuk eenvoudiger zijn als u weet waar u op moet letten in uw schoenen.

Bruidsschoenen moeten er natuurlijk mooi uitzien, maar vooral heel comfortabel zijn. Stel je voor hoe ellendig het zou zijn als dansen op een bruiloftsreceptie moeilijk was vanwege strakke schoenen. Zelfs een paar Manolo Blahniks gevonden bij een uitverkoop is het niet waard! Ik zeg niet dat je witte krokodillen moet dragen op je trouwdag (eigenlijk niet doen!). Er zijn schoenen die er goed uitzien en goed aanvoelen.

Begin met lage hakken. Zelfs als je van stiletto’s houdt, weet je dat ze aan de binnenkant niet zo comfortabel zijn als lage hakken. De jurk heeft sowieso een lengte die neerkomt op je voeten, dus geef de lange, sexy benen die gecreëerd worden door de torenhoge hakken niet op. Brede hakken zijn comfortabeler om te dragen dan naaldhakken en zijn een must voor buitenbruiloften. Als kortere of dikkere hakken niets voor jou zijn bij buitenevenementen, overweeg dan eens chique platte sandalen met bandjes. Een keuze uit metallic of kristallen versieringen (kristallen bruidsjuwelen zijn zo cool!) is net zo glamoureus als een stiletto en veel praktischer.

Waar veel vrouwen niet aan denken bij het kopen van trouwschoenen, is hoe ze te passen. Op de dag van de bruiloft moet je de hele dag staan, en onder deze omstandigheden, vooral op een warme middag, zullen je voeten onvermijdelijk opzwellen. Koop geen strakke trouwschoenen. U kunt het beste iets grotere schoenen kopen en zolen dragen om te voorkomen dat uw voeten wegglijden. Als de avond valt, verwijder je het kussentje voor extra ruimte en dans je de hele nacht door in ultiem comfort en stijl. Controleer altijd het etiket, want zelfs schoenen gemaakt van natuurlijke materialen zoals leer of zijde ademen beter dan schoenen gemaakt van kunstleer of polyester. Wie is een bruid die zweetvoeten wil?

De stijl van trouwschoenen moet de stijl van de jurk van de bruid aanvullen. Formele jurken vereisen klassiek schoeisel, terwijl casual jurken meer mogelijkheden bieden om verschillende soorten schoeisel te dragen. Trouwschoenen worden specialer door toevoeging van details uit de jurk of trouwaccessoires. Als je oogverblindende kristallen bruidsjuwelen draagt, zoek dan naar schoenen met sprankelende accenten. Een bruid die een strandhalterjurk draagt, kan haar jurk stylen door een paar prachtige teenslippers te kiezen. Net als het glazen muiltje van Assepoester, als alles in harmonie is, zal de schoen je perfect passen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.