Hoe is Gabor geboren?

In 1949 krijgen de broers Bernhard en Joachim Gabor van hun vader een gouden zakhorloge, dat ze ruilen om hun eerste naaimachine te kopen. Ze beginnen schoenen te maken met deze naaimachine. In 1952 bouwden ze hun eerste fabriek in Barmstedt bij Hamburg en daarna verwierf het merk Gabor veel bekendheid met de populaire Gabor California-serie met opstaande rand rond de neus.
Gabor staat bekend om stijlvolle schoenen die zeer comfortabel zijn dankzij de verschillende technieken die op de schoenen zijn toegepast. Daarnaast hanteert gabor gabor Gabor tussenmaten (halve maten) en wijde maten om ervoor te zorgen dat de schoenen perfect passen. De breedtekeuze maakt het merk Gabor favoriet bij veel vrouwen.
Gabriëls schoenen
Gabor-schoenen zijn gemaakt van flexibele materialen, zodat ze comfortabel zijn om te dragen, zelfs als je ze net hebt gekocht. U kunt diverse Gabor damesschoenen online en in de winkel bij Ziengs kopen. Van pumps tot sandalen en hoge laarzen, u kunt in Gabor Comfort-schoenen komen. Er is een paar voor elke situatie en stijl. Voor zomerse Gabor schoenen vind je ook sandalen in verschillende kleuren zoals goud, blauw of wit.
Wist je dat: Gabor nikkelvrije schoenen maakt? Er is voor gekozen omdat nikkelallergie de meest voorkomende contactallergie ter wereld is.
Kozijnbreedte h
Het leuke aan Gabor is dat ze een grote verscheidenheid aan schoenen in verschillende wijdten hebben. Dit zorgt voor een perfecte aansluiting tussen de schoen en de voet. Voor Gabor betekent G-wijdte dat de schoenen iets wijder vallen en H-wijdte dat de schoenen iets wijder vallen. Deze laatste worden gemaakt door speciale high-end fabrikanten en meermaals gecontroleerd om er zeker van te zijn dat alleen perfect passende voeten overblijven. Dus of je nu op zoek bent naar stijlvolle pumps of enkellaarsjes met hak, Gabor heeft iets voor jou, ook voor bredere voeten!

Gabor rollen zacht
Een van de productseries van Gabor is Gabor Rollingsoft. Rollingsoft-schoenen combineren bewegingsvrijheid, flexibiliteit en stabiliteit om een ​​ongeëvenaarde hardloopervaring te creëren. De ultralichte zool is opgebouwd uit meerdere lagen om je de beste ondersteuning te geven. Onder de voetboog wordt een steunpoot bevestigd, die de ontwikkelingsbeweging optimaal begeleidt. Dit samen maakt comfortabele schoenen ideaal voor jou als je bijvoorbeeld een dag veel loopt op je werk of graag wandelt.
De winkels van Gabriël
Wil je je Gabor schoenen in de winkel passen? Er zijn 80 Ziengs-winkels in het hele land. Het personeel helpt je graag bij het kiezen van het beste paar, of het nu gaat om Gabor of een ander topmerk.
snoerenvoetspecialist.nl

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.